احتمال ارتباط سلامت قلب با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی

ویزیتال

12 آذر، 1398

قلب و عروق


احتمال ارتباط سلامت قلب با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی

براساس تحقیقات جدید منتشر شده در ژورنال انجمن قلب آمریکا، مصرف بیشتر غذاهای گیاهی و پرهیز از مصرف غذاهای وابسته به پروتئین حیوانی باعث افزایش هرچه بیشتر سلامت قلب و کاهش خطر مرگ ناشی از حمله قلبی ، سکته مغزی و یا سایر بیماری های قلبی و عروقی میشوند.این مطالعات نشان داد که افراد ناچار به ترک کامل غذاهای حاوی پروتئین حیوانی نبوده و تنها کافی است که مصرف بیشتر مواد غذایی گیاهی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

پژوهشگران در این تحقیق به بررسی اطلاعات مربوط به برنامه غذایی 10 هزار آمریکایی میانسال در بازه زمانی سالهای 1987 تا 2016 که در ابتدای این تحقیق هیچگونه مشکل قلبی نداشتند، پرداخته و سپس الگوهای غذایی شرکت کنندگان را متناسب با غذاهای گیاهی که در مقابل غذاهای مبتنی بر حیوانات میخورند ، طبقه بندی کردند.

افرادی که در این تحقیق بیشترین غذاهای گیاهی را مصرف کردند، شرایط سلامتی بهتری داشتند به طوریکه 16 درصد کمتر از سایرین با خطر بیماریهای قلبی و عروقی مانند سکته قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی مواجه بودند، 32 درصد کمتر از دیگران با مرگ ناشی از سکته های قلبی و مغزی مواجه شده اند و همینطور 25 درصد کمتر از افراد دیگر خطر مرگ ناشی از انواع بیماریها داشته اند.

بر اساس این یافته ها که با مطالعه بر یک جمعیت عمومی بوده و صرفا با انجام تحقیق بر یک گروه خاص مانند افراد وگان نبوده است، رژیم غذایی حاوی غلات سبوسدار، میوه، سبزیجات و حبوبات مشابه رژیم غذایی که برای کاهش فشار خون بالا رعایت میگردد، نقش به سزایی در سلامت قلبی و عروقی و افزایش کیفیت زندگی افراد دارد.

منبع

مطالب مرتبط